March 23, 2017

Telekung Talk : Prof Muhaya Bersama Fattah Amin



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM




Alhamdulillah akhirnya di subuh yang hening ini berjaya juga menge-post (ada ke istilah ni? haha) pasal Telekung Talk yang aku tengok kat youtube bulan lepas. Aku rasa aku memang tak pernah tengok apa-apa sesi sharing dari Prof Muhaya sebelum ni. Serius. Tapi maybe sebab nak tengok Ibu #DakFattah ni kot? Hahah. Niat asal tak boleh blah betul. Tapi aku rasa macam terjatuh suka dengan apa yang Prof kongsikan. It's about life - our life as a human - Caliph - Allah's servant. Just a santai talk tapi input yang aku dapat MashaaAllah :D Hmmm bagi aku memang mudah untuk difahami dan kena la dengan hati aku. Lagi-lagi aku yang kenkadang bengong ni memang patut di brainwash selalu. Huhu~ Sesiapa yang tak tengok boleh je search kat youtube tu haaa. Confirm terus dapat videonya. So, sikit sebanyak dari apa yang di diskusi oleh mereka aku tulis kat buku. Sikit jela tak banyak. Then rajin tetiba nak edit bagai ni haaa jadi la macam kat bawah ni. Kehkehkeh. 







Moga bermanfaat!