May 7, 2017

Hectic Day Week Month



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM



Alhamdulillah 'ala kulli hal =) 



Syukur, minggu-minggu hectic nak siapkan laporan penuh FYP sudah berakhir. Soft bound sudah selamat dihantar walau ada lobong-lobong di beberapa bahagian. Huhuhu. Aku tak tahu nak buat macam mana lagi sebab sampai ke sudah masih juga keliru dengan ujian apa, menjawab ke tak objektif dan memacam lah lagi menduga jiwa raga dan otak! Hahaha. Tapi tak boleh rileks sangat, dengan beberapa assignment PBL program test dua presentation dan banyak lagi. Ya Allahhhhhh banyaknya lahai benda nak kena buat semester last ni. Ingatkan boleh la macam santai sikit. Sekali hamekkkkk tak asyik ada event jelaaa Huhu~~ Ni dah nak kena fikir pasal VIVA dan hard bound thesis. Ohhhhhhh countdown #RoadToConvo In Shaa Allah sama sama #BEMFamily wiwiwiw =D Moga dipermudahlah segala urusan hendaknya sampailah grad nanti. Aaamiin *syukur + teruja*


Hmmm sebenarnya naaaakkkkkkk sangat update blog share gambar program program semester ni. Nak cerita itu ini last last tak terbuka buka pun blog memang terlupa la apa yang nak dicerita. Tapi In Shaa Allah nanti dah okay sikit dan senggang sikit boleh lagha lagha, boleh kot slow slow update satu persatu. Huhuhu.. Moga tercapailah harapanku ini. Luls 


Apapun moga aku terus tabah hadapi waktu-waktu akhir belajar ni. Bermacam perasaan ada. Just think positive and enjoy to the fullest within the time. Few days left guys! Gonna miss alllllllllll T.T




Wassalam.