March 19, 2015

Stress Mood ON !


Dengan nama ALLAH yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang


Assalamualaikum


Allahukbar .. Rasanya baru je masuk semester baru .
Tapi rupanya dah sebulan berlalu . Alahaii
Macam-macam benda jadi dan most of it diluar jangkaan .
Aku mengaku la agak stress dengan benda tuh semua .
Dan aku rasa sangat penat bukan saja sakit badan malah otak dan hati .
Huhuhuhuhuhu .

Well , niat dihati In Shaa Allah nak do more better than sem-sem lepas .
Nak fokus dan try the best .
Biasa la , semua tuh pasti akan ada kekangan dan so on
Pasti ada je benda tak kena kan ?
Like this time , aku terbabit dengan empat benda ( buat masa ni la )
Kerja untuk kelas - Seminar dan Trip ke Taman Negara ( In Shaa Allah )
Kerja more kepada faculty - First big baby event Festival Alam Sekitar .
And the latest one telah 'ter' terjun ke dalam Persatuan Mahasiswa Fakulti


Allahu Allah ... Kira macam berat juga la semua nih .
Makin ke depan makin banyak benda aku kena hadap .
Sabar , kuat semangat , pandai arrange masa and many more
Seriously , im tired enough right now ! Huwaaa


Moga ALLAH permudahkan segala urusan untuk semester ini .
In Shaa Allah mudah-mudahan Aamiin

No comments:

Post a Comment