October 13, 2015

Aku rasa lost - Hilang arah ?





BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM 





Uhukkk ! 

Setelah sekian lama poyo-poyo nak update blog .
Memang angan tinggal angan jela kan ..
Aku rasa entry yang panjang (kot?) nih ambil masa seminggu dua nak buat .
Hahahahahahaha .


Okay okay .. Sebenarnya banyak benda lah aku nak tulis kat sini .

Tapinya macam malas je macam takda mood je macam ye ye tak ye je .
Hmmmm ~ Masalahnya kau nih wehhhh 


Honestly , beberapa waktu kebelakangan nih aku rasa macam stress gila .

Ada gak lah rasa macam nak down . Mood swing kekadang .
Entah pasal apa aku tak sure . Tapi relate dengan benda-benda kat Uni lah .
Kerja melambak ( quite lah . eheh ) , Fessa things and test yadaa yadaa ~

Maybe silap aku . Oh bukan , memang silap aku .

Aku memang orang yang jenis main harung lantak eh kau .
Bukan jenis pandai manage masa punya orang . Huk sorry


Tapi the important part is --

Aku rasa lost - Hilang arah .
Futur juga eh ? Ibadah kau ye tak ye apahal ? 
Mengaji malas eh lately ? Berlagak ? 

Hmmmmm ):



So aku pun macam tak tahu apa jadi dengan diri sendiri .

Kira macam bengongs kuasa seratus .
Serius aku benci fasa yang macam takda arah nih . 
Tak best kot ! So aku harap aku dapat balik jalan lurus lagi bercahaya . Gitteww



Doa untuk diri sendiri moga-moga sedar diri .

Doakan sekali , ya ?



* Misi Throwback Mekya suggestkan tertunda lagi la nampaknya . Huhu

Next time lah yea ~





Maas Salamah Wa Ilalliqa' .








No comments:

Post a Comment