February 22, 2016

Header Baru !



BISMILLAHIRAHMANIRRAHIM




Yeayyyyy !
Finally aku jadi juga buat header setelah beberapa tahun mencuba. Hahaha Tapi memang serius !
Selama ni aku duk jeles manjang tengok header orang lain cantik kemain kot.
Aku punyalah try edit itu ini then buka free header or what not. Tapi last-last nan ado. Habuk pun tarak.
Sekali tadi cuba edit guna blank template yang aku adjust sizes ikut wide blog, eh ? Jadiiiiiiiii 
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah !!!
Happy weh gila tak happy. Walau tak cantik mana pun tapi jadi gak aku buat. Kehkehkeh


So here i share again ( even kat atas ada dah. Hahaha. Batak betul seh kau! ) to express my excitement and happiness ecehcehceh towards this achievement. Gituuuuu :P




Sebelum nih aku try edit gak kat satu web nih. Simple jela saja cuba-cuba. Sekali upload jadi kecil. Hampehhh betul. Sungguh betul buat tapi mendukakan je. Hahaha. Nih haa kat bawah nih ----



Buruk kan ? Huhuhuhu 





Misi beberapa tahun yang lalu dah berjaya !
Kah kah kah kah kah





Ma'as Salamah ~




No comments:

Post a Comment