February 10, 2016

#CampakBalik : Ke Port Dickson Ke Kita ?



BISMILLAHIRAHMANIRRAHIM







Buddies ~
Ececehhhh Buddies ke ? Hhahaha
Alhamdulillah , walau lama mana pun tak jumpa , bila masa ada dapat juga berkumpul .





TERIMA KASIH
[ Matyie | Amy | Aus & His Friend | Titi | Aten | Suffi | Ain |
Faiz | Hajar & Her Sis | Azzim & Ummi | Wan | Qayyum ]






Ini plan memang macam main plan je sebab Matyie Poyos (Jangan marah haaaa) kata kalau plan betul-betul atau tunggu semua orang free memang takkan dapat . Sebab hakikatnya banyak kali dah buat then akhirnya sama je yang pergi . Huhuhu .. Maaf ~

Yelaaa bagi aku kan best kalau dapat kumpul semua sekali form 6 punya budak .
Last-last asyik tak menjelma je hari sepatutnya , bebel sudah Matyie .
( Kan aku dah kata tunggu Arep , sebab kalau Arep cakap macam berpengaruh sikit . Kot ?)



Apapun walau tak menyumbang apa sangat ( kecuali melantak makanan Bhahaha ) saya amat-amat berterima kasih pada kalian semua kerana berjaya untuk berkumpul bersama di kawasan kejadian. Walaupun konon beriya berjanji bagai pukul 8 kumpul semua kalau lambat terus tinggal. Padahal siapa datang lambat haaa haaa haaa ? *Marah nih !* Hhahahaha




Tak apa lah, janji kita kita memang dari dulu macam tuh. So masing-masing faham, ye dak ?

Dah selamat pun pergi dan balik. Dah selesai meluangkan masa borak macam-macam.
I'm happy ! Even not all of us hang together as we plan before ~ *my bad sorryyyyy*



Aku harap di lain masa dapatlah kita berjumpa lagi.

Mungkin bertambah lagi ahlinya ?
Dan lebih banyak intipati yang menarik lagi bermanfaat kita dapat lakukan bersama.
Yang penting kita enjoyyyyyyyyyyyy ! *suara Nora Danish*



See you soon Buddiesss :*

Jaga diri semua dan moga sentiasa dalam rahmatNya.
In Shaa Allah .




Ma'as Salamah ~



No comments:

Post a Comment