February 5, 2016

Latihan Industri Bermula !



BISMILLAHIRAHMANIRRAHIM .




Alhamdulillah, bermula dari 1 Februari 2016 yang lalu aku dah mula praktikal dekat Majlis Daerah Kuala Langat. Rasa nervous tuh, Allah je yang tahu macam mana. Punya risau tah-apapa-tah.
Yelaaa even dekat dengan rumah pun kan, aku tak pernah pergi situ.
So macam-macam lah aku dok fikir. Paling aku takut dapat orang atasan yang strict.

So first day tu memacam la dok jadi. Hahaha
Penakut punya pasal ye dak ?
Cehhhhh

Nanti la aku update balik pasal LI ni..
Tak ada kerajinan pula nak cerita panjang.
Sebab dah berbinar mata dok settle pasal edit blog ni semula.
Huhuhu

Moga-moga LI aku lancar dan cemerlang ( dapat fulfill semua yang dikehendaki ) sampai akhir.
In Shaa Allah , Aamiin .


Doa-doa kan eh ?
Aku pun doakan moga kawan-kawan aku pun baik-baik je !


Maas Salamah ~


No comments:

Post a Comment