February 14, 2016

The Atmosphere Seri Kembangan



BISMILLAHIRAHMANIRRAHIM




Post kali ini adalah sejenis campak kembali waktu gegirl semua pergi ke The Atmosphere, Taman Equine Seri Kembangan Selangor. Setelah 3 tahun duduk mereput kat Serdang sana, ( Hahaha padahal malas nak pergi jalan-jalan ) akhirnya sampai juga kami ke sinunnnn. 






[ Mekya | Anis | Waheeda | Tira | Acah | Dila | Diba ]
Gegirl :)





Mula-mula dorang cakap pasal nak pergi Atmosphere ni kan, punyalah aku blur apa benda seh ?

Dorang kata best macam kat Laman Seni Seksyen 7 Shah Alam tuh .. 
Atmosphere udara tuh aku tahu la juga amende nya . Luls ~ 
Sekali pergi rupanya macam nih ...







Wawa acah-acah tunggu keretapi ke tuuuu ? :p





Nih pulak acah-acah lagi keluar dari train . 





4A'sW take Atmosphere 2015 !  Hehehe ~




Okayyyyyyy nih laaaaaagi drama gila . Hahaha




Mekya tengah Whatsapp siapa tuuuuuuuuuu ?





Baba and Wawa 
Kemainnnnnn korang dua yeeee 





Our musicienne , Waheedah Anuar Melaka yawww !





Memang budak berdua nih paling win kalau bergambar. 
Ada je gaya masing-masing...





So , for this semester ada la juga tempat kami pergi sesama ..
Tak ada lah asyik pergi makan Steamboat kat MARDI je --'
( Padahal petang tuh pergi juga makan sana . Hahaha )





Mek Ganu denge Mek Klate
:D




Masa kita orang pergi tempat ni tak buka lagi betul-betul. Just datang situ boleh ambil gambar kat 3D Art yang ada. Rasanya tempat ni besar tapi tak sure la besar mana. Kalau tengok gayanya macam kawasan perniagaan sebab banyak ruang bahagi macam kat shopping mall tuh. Maybe kalau dah official opening lagi banyak benda menarik lah kot kat sana . Hehehe.. So kalau you guys suka tempt-tempat macam nih boleh lah ke sana berjalan berjimba yaaaa . Free je masuk waktu kita orang datang hari tuh. Tak tahu la pulak kot sekarang bayar ke apa .. Huhuhu.. Dekat area Taman Equine Seri Kembangan tauuu. Dekat dengan Downtown dan Giant dan apa entah lagi. Lupaaaa ~ Check la sendiri k !




Daaaaaa ~

Ma'as Salamah .







No comments:

Post a Comment