April 12, 2016

Kembali Menjejak




BISMILLAHIRAHMANIRRAHIM




Akhirnya berjaya juga jari jemari ini menaip patah kata di sini. Setelah sekian lama (lebih kurang 2 minggu) tidak meninggalkan sebarang jejak. Sejak dua menjak ni agak sibuk dengan kerja dan macam-macam hal. Lagipun line wifi pun macam tak bagi je nak guna dia. huhuhu~ Hari ini alhamdulillah berkesempatan nak bebel sikit kat blog nak kongsi cerita yang ada. At least terlepas laa yang terbuku di hati dan fikiran. Sebenarnya minggu ni minggu last nak siapkan segala proposal mini projek masa LI nih. Dah singkat masa baru nak terhegeh hegeh ya kau ? Hihihi sorry! Bukan apa. Seriously dari harituh blank nak buat macam mana. Kejap macam tahu kejap macam tak. Haha. Tahpaper seh kau ni ! Hmmmmmm tapi apa apa pun aku harap aku dapat settle kan la ikut date yang Dr nak. Lagipun dah ada contoh panduan nak buat. Betul la Madam Rosta kata, you need to read more and practice always. When you repeating the same thing you will understand more what you want to do. As an example macam ada presentation. Kalau kita praktis banyak kali apa yang kita nak present tu In Shaa Allah la senang nak deliver the point of the ideas. I have tried and its trueeeee :) Okay lagi satu perkara nak share ialah pasal my cousin. He had an accident last saturday. Seriously all the family shocked and totally down. Allahuakbar! But alhamdulillah beliau cepat-cepat dibawa ke hospital untuk rawatan. Cuma sekarang he's still in coma because of the operation and Dr give him a rest in 48hours. Biar betul-betul okay tak nak dia stress and affect to his brain etc. Still his condition in monitor time by time. Harap semua dapat doakan dia cepat sedar dan sembuh seperti sediakala. Give positive react and speedy recovery. Aamiin In Shaa Allah. Kakya miss you Ucu. I know youre strong enough to facing all this Ujian. Please, stay strong brother. Semua rindu Ucu. Semua sayang Ucu. Semua doakan Ucu cepat sembuh. Kakya tahu Allah uji kita semua sebab Dia tahu kita semua boleh jalani dan kita semua yang patut dan sentiasa kena sokong Ucu biar cepat baik. Please ? Get well soon :')



Moga Allah sentiasa kurniakan kebaikan dan rahmat buat kita semua.
Aamiin


Moga Allah jaga --




No comments:

Post a Comment