July 5, 2016

S E L A M A T H A R I R A Y A 2016 !



ASSALAMUALAIKUM WBT




Morninggggggggggggg Tuesdayyy! 


I'm not so happy like this actually. Haha 'cause today i'm still working at office. Pffttt --' But kenchanaa ~ Okay je sebab malam tadi dah pulun bersih lap ruang tamu. Habis muka tangan gatal-gatal. Maybe sebab sinus kot? Maybe...Oh ya pa habaqqqq ? Sihat? Ni mesti semua dah ada balik kampung semua naa. Esok ghaya kan... Amaciammm ghaya kali ni? Baju bapa pasang? Kuih raya bapa balang? Kehkeh.. Aku rasa macam raya kali ni kurang sikit. It supposed to be happy. As a muslim we're celebrating the raya for our victory for Ramadhan. I do.. But the feel seems not so good. First, i think that i'm not perform much this Ramadhan. Lost and erghhh. Second, family Banting still in mourning-phase after we lost our beloved Ucu in April. We had a very torn situation till now. To see my Wakji become a different person since the day her baby boy gone (Arwah is the youngest)..Allahu.. Such a heartbreaking for the whole family.. I have no idea if she asked me question or told me that she miss Ucu so much T.T Another reason yang buat raya ni kurang sikit ialah my dad condition. Alhamdulillah, he's much much better and looks like recovered 80%. But still, cannot do heavy work and need to take medicine on time. Dua dugaan yang memang buat hati tak tenang. Even secara luarnya aku nampak macam okay je. Chill boleh cool ke apa. Deep inside, Allah je tahu. Apa aku fikir apa aku rasa. Maybe sometimes i do share to someone. In fact mostly i'm kept myself - to avoid any sakit hati ke apa. Huhuhu. Apapun ujian menguatkan sebenarnya. Depends on how kita terima dan hadap. So many thing Allah dah bagi before, kenapa waktu susah kita nak merungut kan? We need to thank Allah for all the nikmat from the day we born until now.. *smile*






So, its time to wipe out the tears and lets celebrate our Day of Victory ! Heeeee 



S E L A M A T  H A R I  R A Y A  A I D I L F I T R I  M A A F  Z A H I R  B A T I N 
:D



Mohon maaf atas semua salah silap selama ini. Moga Allah kurniakan kita semua kebahagiaan dan kebaikan yang berpanjangan serta kejayaan dunia akhirat. Aamiin



p/s : NAK DUIT RAYA, BOLEH  ?




Wassalam ~





No comments:

Post a Comment