January 21, 2017

Mood lari ke



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM









Muehehehe. Too soon punya comeback ni gayanya *emoticon tunjuk gigi* Hmmm tak tahu la bertahan berapa lama mood rajin hapdate ni. Tak percaya dengan diri sendiri haha. Saja je nak tulis-tulis. Tadi macam nak cerita pasal pengalaman masuk Hospital Tanjung Rambutan kat Perak nuu sebab esok nak pergi Ipoh lagi teman Pida so teringat la tetiba. Tapi macam next time la kot cerita. Mood tada mariii huhuhu~ Pastu ni stuck blank nak cakap apa adehhh --' Esok-esok la singgah lagi. In Shaa Allah



Babai!

No comments:

Post a Comment